Stoffeerderij 'de Eendracht' levert uiteraard alleen vinyl van de beste fabrikanten, waaronder Dersimo en Forbo.

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs.
Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met een veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg.

Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud, wekelijks stofzuigen en periodiek met een voor vinylvloeren bestemd schoonmaakmiddel dweilen. Het beste is een vinylvloer door een erkende woninginrichter te laten leggen zodat u jaren kunt genieten van uw trendy vloer.

Naast de vele kleuren en dessins waarin de vinylvloer te krijgen is, zijn er ook verschillende diktes. Het vinyl is te verkrijgen in een dikte van ca. 1 t/m 3.5 mm, ook is het vinyl te verkrijgen in verschillende breedtes; 2.00 m¹, 3.00 m¹ en 4.00 m¹ breed. Let wel hoe de vinylvloer gebruikt gaat worden; zwaar belaste vloeren vragen om een sterke en dikke kwaliteit en minder zwaar belaste vloeren kunnen voldoen met een iets mindere kwaliteit.
[Bron: Vloeren-net.nl]